Velkommen til Højgård Planteskole/Nursery

Hos Højgård Planteskole producerer vi planter til de professionelle plantebrugere.
Igennem mere end 40 år har vi oparbejdet et tillidsfuldt samarbejde med
vore professionelle kunder.

Vi leverer ikke til private - men du er naturligvis velkommen til at finde inspiration her på siderne...

Produktion
Vi producerer:

- skovplanter
- nåletræer
- roser
- grundstammer

 

JOB: VI SØGER...

...en team leder til plantesortering,
gerne med erfaring fra tidligere lederjob.

Vi tilbyder et spændende job med gode fremtidsmuligheder og hvor hver dag byder på nye udfrodringer. Vi søger en person, som har lyst til at tage ledelse og ansvar for sortering af planter, herunder kvalitetskontrol og optælling.

Ud over at du tager ansvar, er du grundig, stabil og loyal - du ser muligheder i stedet for begrænsninger. Du har et godt overblik og kan holde flere bolde i luften - også når det går rigtig stærkt!
Du er en dynamisk og initiativrig person,
du er i stand til at træffe egne beslutninger.
Du arbejder struktureret, kan arbejde selvstændigt og i team, er interesseret, engageret - og som prikken over i'et har du et godt humør og et glimt i øjet.

Er du gartner af uddannelse vil det være
en fordel, men ingen betingelse - vi forventer
dog at du ved hvad der er op og ned på en plante :-)

Du taler dansk og engelsk. 

Har du spørgsmål, kan nærmere oplysninger fåes ved henvendelse til
Chris Andersen, tlf. 2899 6830 eller
Erik Andersen, tlf. 2126 7279.
Ansøgning vedlagt relevante bilag sendes til
mail@hoejgaardplant.dk
Samtaler holdes løbende, så hold dig ikke tilbage med at få sendt din ansøgning!

Fuld fortrolighed garanteres.

Højgård Planteskole A/S er en moderne produktionsplanteskole beliggende lige midt i Jyllands hjerte - 15 km til Skive, 25 km til Viborg og Horbo.. På ca 200 ha producerer vi årligt ca 20 milll. hæk-, læ- og skovplanter (nål og løv) samt roser og grundstammer.
Vor produktion er baseret på de nyeste teknikker og har en moderne maskinpark, kølerum, nyt sorterrum og velfærdsfaciliteter som du vil komme til at dele med ca 25 andre kolleger.

Vil du vide mere om os, kan du surfe lidt rundt på siden her - vi gør dog opmærksom på at siden er under "renovation"/ombygning.

Langesø 2020 Højgård Planteskole

Langesø 2020

Tak til de mange kunder og kolleger, som kiggede forbi 
stand 106 på årets Langesømesse!
En masse sol, en lille smule regn, alternative måder at hilse på, hygge, grin og en hel masse afspritning... Langesø 2020 blev speciel, men mange planteinteresserede kiggede forbi vores stand, så trods lidt afdæmpede forventninger havde vi en god messe

Vinderne af vores konkurrence om 1.000 stk. nordmannsgran
samt to flasker Amarone blev:

Lis Madsen
Allan Jeppesen

Jakob M. Nielsen

Stort tillykke til vinderne, som har fået direkte besked!
 

Se flere billeder fra udstillingen her

Hoejgaard_Planteskole_IPM

IPM Essen 2020

For 16. gang deltog Højgård Planteskole på IPM
Starten på det nye årti bød på endnu en dejlig oplevelse i Essen.
'Grøn, Storslået og Fantastisk' er IPM's egen betegnelse for dette års plantefagmesse.
Og med over 1.500 udstillere fra 46 lande og mere end 54.000 besøgende er messen i sandhed storslået. 

Det blev igen fire skønne, travle og begivenhedsrige dage med masser af besøg fra nye og gamle kunder, gode snakke med kolleger og nye indtryk fra hele verden samt fra alle afkroge af branchen.

DanRoses var repræsenteret på den danske fællesstand i hal 6, og oplevede stor interesse for både små nordmannsgran i potter og for vores roser i forskellige serier og pottestørrelser.

Se roser og små nordmannsgran her: www.danroses.dk

Og her kan du se flere billeder fra messen

Hoejgaard_Planteskole_Langesoe

Langesø 2019

Tak til de mange kunder og kolleger, som kiggede forbi stand 106!

Vejret holdt heldigvis nogenlunde tørt på trods af dystre vejrmeldinger, og vi havde en fin dag med masser af gæster til kaffe og jubilæums-brunsviger.


Vinderne af vores konkurrence om 1.000 stk. nordmannsgran
samt to flasker Amarone blev:

Bent Junker-Hansen
Christian Jørgensen
Erling Øhlenschlæger

Stort tillykke til vinderne!
 

Se flere billeder fra udstillingen her

Team Højgård/DanRoses 2019

IPM 2019

For 15. gang deltog vi på verdens største fagmesse for plantebranchen

Messecenteret er under løbende ombygning, og vores stand hedder nu ’Hal 8 – stand B27’ selv om pladsen er den samme. Vi havde fire fine dage med mange interesserede gæster fra hele verden.

Den store danske fællesstand, hvor vi udstiller haveroser i blomst samt små nordmannsgraner i potter, var rykket til nye rammer i hal 6. Store balloner viste vej til de danske planter, og et stort hyggeligt loungeområde summede af liv og fagsnak. Se vores roser og små nordmannsgran her: www.danroses.dk

Se billeder fra udstillingen her

Læs mere her

Konkurrence Langesø Messen....

Tak til alle jer som deltog i vores konkurrence på Langesø Messen '18

Vinderene af 1.000 NGR  2/1s + 2 flasker Amarone blev:

Heidi Storgaard
Søren Dencker
Anders Bjerregaard
 

Tillykke til de heldige vindere!

Langesø Messen 2018

I år havde vi skiftet til en ny og lidt mere centralt beliggende stand
- nr. 106 - hvor vi også er at finde i 2019.

Det havde vi store forventninger til, og da vejret artede sig fra sin optimale side - lidt regn dagen før, så det ikke var høstvejr, og fint vejr på selve dagen - var vi heldige at få en masse interesserede kunder forbi standen. 

​Tak til alle jer, der kiggede ind på vores stand for at se vort udvalg af kvalitetsplanter til juletræer og pyntegrønt - vi glæder os til at se jer i 2019!

Indtil da er vi aldrig længere væk end telefonen, og vi tager altid gerne en snak eller viser rundt i planteskolen. Ring blot til Erik på 2126 7279.

Højgård IPM

IPM 2018

Royal åbning, Danmark som partnerland og et nyt smukt indgangsparti bød indenfor til et succesfuldt IPM 2018.

’Overordentlig positiv stemning’ lyder det fra arrangørerne af verdens ledende plantefagmesse. I dagene 23. til 26. januar bød 1.564 udstillere fra 45 forskellige lande i alt 54.000 gæster velkommen og præsenterede branchens ypperste indenfor planter til hus og have - og til den professionelle bruger, innovativ teknologi, spændende nyt haveudstyr og blomsterkunst i verdensklasse.

Danmark var officielt partnerland og kunne i den forbindelse glæde sig over ekstra opmærksomhed, da HKH Prinsesse Benedikte havde takket ja til at deltage og stod for den officielle åbning. Hun besøgte derefter en del af messens udstillere – heriblandt mange danske.

Vi deltog på vores faste plads i hal 12, og havde fire travle dage med masser af positiv stemning, mange gæster og stor interesse for vore produkter. Især vort nyeste produkt - nordmannsgran i 17 og 19 cm. potter - vakte stor opsigt og interesse fra fagfolk verden over. De små juletræer produceres i vort gartneri på Fyn – DanRoses – hvor der desuden produceres et stort sortiment af okulerede haveroser i potter i den første halvdel af året – se www.danroses.dk

Se billeder fra udstillingen her

Konkurrence Langesø Messen....

Tak til alle jer som deltog i vores konkurrence på Langesø Messen '17
- og vi har nu udtrukket de heldige vindere af
1.000 Ngr. 2/1s + 2 flasker Amarone:

Hanne Sønder
Johnny Port
Mathias Jensen

Vi siger tillykke til de heldige vindere

Langesø

Langesø Messen 2017

Hvert år den 3. torsdag i august, afholdes Langesømessen - en specialudstilling/messe for producenter, handlende og andre med interesse for juletræer og pyntegrønt. Her findes alt fra frø, småplanter og færdigvarer til små specialmaskiner og store skovmaskiner... en messe der favner alt hvad man kan forestille sig indenfor branchen. 

​Messen besøges af knap 3000 fagfolk fra ind- og udland, så der er run på når dørerne slåes op. Vi var igen heldige med vejret og de smukke omgivelser omkring Langesø Gods er en flot ramme om messen - og vi var igen at finde på stand nr. 19 midt i skovens dybe stille ro...

​Tak til alle jer der kiggede ind på vores stand for at se vort udvalg af kvalitetsplanter til juletræer og pyntegrønt.

Anette Huus

Ny salgs- og logistikmedarbejder

Vi er glade for at byde Anette Huus velkommen i teamet hos Højgård Planteskole. Hun kommer primært til at beskæftige sig med ordremodtagelse, salg, logistik og administration - og bliver dermed den nye stemme i telefonen - og det nye ansigt på kommende messer.
​Velkommen til Anette...

IPM Messe i Essen...

Igen i 2017 var vi at finde på IPM Messen i Essen - fra tirsdag den 24. januar til og med fredag den 27 januar - og heldigt for os var vi igen placeret i hal 12. På messen får man et unikt billede på verdensplan - og i 2017 var der på messen i alt 1577 udstillere fra 45 forskellige nationer verden over. Messen blev besøgt af knap 57.000 gæster - status quo med 2016.

Stor interesse for potteroser...
Vi vil gerne sige tak til alle jer der lagde vejen forbi vores stand - og fik set på hvad vi kan tilbyde indenfor planteverdenen... især var vi glade for den store interesse der igen blev vist for vores udstillede potteroser der vil være klar til salg i foråret og sommeren 2017...
Potteroserne vil blive drevet under glas hos firmaet DanRoses, der startede med denne form for produktion i foråret 2015.

Kontakt Chris Andersen på mobil 2899 6830, på mail chris@hoejgaardplant.dk eller Erik Andersen mobil 2126 7279 hvis du vil vide mere om potteroserne - de står begge klar til at besvare alle spørgsmål...

Langesø Højgård Planteskole

Langesø Messen 2016....

Den 18. august var vi på Langesø Messen - en specialmesse for producenter, handlende og andre med interesse for juletræer og pyntegrønt. Tak til jer der kiggede forbi for at se vort udvalg af kvalitetsplanter til juletræer og pyntegrønt...
​De heldige vindere af vor konkurrence:
​Lizzie Fruergaard
Jan Østergaard
Claus Therkildsen

IPM Essen Messen

IPM Messen i Essen...

...netop hjemkommet fra IPM Messen i Essen 2016
...med masser af inspiration for hele branchen i bagagen...
Vi siger tak til alle jer der kiggede forbi til en snak om planter - håber I fik set hvad vi kan tilbyde indenfor planteverdenen. Igen i år blev der vist stor interesse for vore potteroser - de var ligeledes udstillet i Hal 5 (Dansker-hallen).

Messen havde i år godt 58.000 gæster med 1.585 udstillere fra 48 nationer. Udstillingen er en årligt tilbagevendende begivenhed og foregår 4 dage i slutningen af januar.
Har du lyst til at besøge messen i 2017, så sæt kryds i kalenderen allerede nu: 24.-27. januar... vi vil igen være at finde i Hal 12 stand B17

Se flere billeder og læs mere her

Nordisk Expo DanRoses Højgård Planteskole

Messe i Malmö - Nordisk Expo...

...med de flotte, rigt blomstrende potteroser fra DanRoses deltog vi i Nordisk Expo fra den 13.-15. April 2015. Vi er utrolig glade for den interesse der er blevet vist for vore potteroser - og her på messen var der mulighed for at vise produktet frem ud over de danske grænser...

Vi har købt en Hjertestarter!

Tilbage i oktober blev der afholdt et førstehjælpskursus, samt kursus i brug af hjertestarter. Vi har nu endelig fået monteret vores hjertestarter og er blevet registreret i Trygfondens Hjertestarter-netværk. Læs mere her

Demo-day i september...

11 forskellige nationaliteter var samlet da mere end 200 besøgende var til Demoday på Højgård Planteskole i slutningen af september - et arrangement lavet i samarbejde med Egedal Maskinfabrik - og for de professionelle indenfor branchen.

Læs mere og se flere billedere her